Dé bouwspecialist  in de regio

Verbouwen is onze passie

Iedere verbouwing is voor ons een feestje om uit te voeren. Of het nu een verbouwing voor een huis of bedrijfspand is. Een grote of kleine verbouwing. Een complete verbouwing of de verbouwing van een keuken, badkamer of toilet. De eerste stap laten we bij jou, maar daarna nemen wij al je zorgen uit handen.

Complete verbouwingen


Heb je een woning gekocht en heeft deze een complete make-over nodig voordat je hier echt in gaat wonen? Wil je jouw bestaande keuken, badkamer of toilet een upgrade geven? Heeft jouw woning een aanpassing nodig om er comfortabel in te kunnen blijven wonen? Wij realiseren voor jou een complete verbouwing. Van het strippen van de woning of ruimte tot het opbouwen van de nieuwe ideeën. Ons specialistisch team regelt het van A tot Z.
Meer over complete verbouwingen

Renovatie & restauratie


Prachtig. Een woning in oude staat herstellen. Of juist de authentieke elementen uitlichten in een modern jasje. Bij een renovatie of restauratie is het belangrijk dat de juiste materialen worden gebruikt en dat er zorgvuldig aan gewerkt wordt. Met diverse renovatie- en restauratieprojecten in ons portfolio weten wij precies hoe we deze projecten het beste aanpassen. Van de renovatie van een monumentale woning tot een authentieke boerderij. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Alles over renovatie & restauratie

Specialist in maatwerk

Met de toepassing van maatwerk kun je pas écht alles realiseren wat je voor ogen hebt. Iedereen heeft andere wensen en soms is hier maatwerk voor nodig. Weet je niet zeker of het idee dat je hebt misschien te ambitieus is? Je kan altijd contact met ons opnemen om het idee aan ons voor te leggen. Wij nemen je dan stap voor stap mee door alle mogelijkheden.

Ja, ik wil maatwerk

Verbouwing van keuken, badkamer of toilet


Niets is leuker dan het plannen van plannen voor de verbouwing van een keuken, badkamer of toilet. Na een aantal jaar weer een frisse tegel op de muur of vloer, een moderne keuken of een toilet met de vloerverwarming waar je al jaren op wacht. Ben je toe aan een verbouwing, maar weet je niet waar je begint? Laat het ons weten.

Meer over verbouwingen

Meer informatie over onze diensten? Stuur ons een berichtje en we laten snel van ons horen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.